Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim grac?

UppsiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ewrybady.

Mam do was male pytanie, kim grac teraz na pl'u? Wojo body czy mental? Dawno tam nie gralem wiec pisze ten temat. Bodym kiedys mialem 46 lvl a mentalem max 35 i wlasnie dlatego bardziej wole nim zagrac.

;)

Opublikowano

Jak bedziesz zaczynal od 0 to graj mentalem. Jezeli bedziesz mial jakies tam eq lub kase to bodym. Kup dobra zbroje,tarcze i helm i cisniesz.

A co do privów to avalonmt2,xenoxmt2

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Wojownik Mental :) na prawdę przyjemnie się gra :) i nei ma takiego słabego dmg bez przesady...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Teraz w jeden dzień szamanem na s24 nie mam nawet 20 lvla a dzień wyciągam minimum 200kk ;P Więc graj bodym bo pro eq całe 5kkk kosztuje to tydzień zarobku i będziesz expił wydajnie jak mental na mniejszym lvlu a pvp będzie przyjemne .

Opublikowano

Jeszcze ci tak dopisze mental ci się znudzi jeżeli wracasz do gry jak kiedyś grałeś bo jeżeli grałbyś od początku mentalem i poznawał grę to jest spx chyba że wbijesz większy lvl niż wcześniej o ile nie był za duży ;)

Opublikowano

Ogarnij stary ;x nie woj ;x sura wp to jest mily przyjemny zajebisy szybki exp. ;x na bodego na skille g wydasz okolo 7kkk (aura50-60kk) a surą 3kkk (czar ostrze/zbr 8-12kk) naprawde woj w uj drogi. a za ta cene co kupisz eq woja masz pro eq sury. ale takie PRO PRO PROOO xdd "graj surom wuu peee"

Combat 18.

Opublikowano

najbardziej noobskie pytanie każda postać dobrze prowadzona jest pro:). I graj tym czym ci najbardziej pasuje...

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano
UppsiK nie prosimy o serwery ty noobku :D

Ja nie proszę o serwer, tylko błagam :D

Chyba raczej bede bodym (o ile jeszcze nie dostalem bana xD).

Wszystkim jutro dam wszystkim po + bo dzisiaj mi sie limit wyczerpal. Mozecie pisac dalej ;)

;)

Opublikowano

Moim zdaniem graj postacią, którą Ci się gra lepiej. Skoro body'm wbiłeś większy lvl, niż mentalem tzn, że lepiej Ci się nim gra.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Mentalem graj.

Ew. bodego dropka sobie zrobisz ale to później ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...